Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Imaging klub › Imaging klub

Imaging klub

 

 

 

 

            klub

 

IMIDŽING KLUB UMI Srbije je lekarski klub za rad, učenje, druženje. Nalazi se u sklopu poslovnog centra VISARIS – Danube. U ovom prostoru na II spratu na oko 300 kvadratnih metara je IMIDŽING KLUB Udruženja za medicinski imidžing Srbije, kancelarija Udruženja i sala za edukativne programe sa 150 mesta sa pratećim audio-vizualnim sadržajima.

U prijatnom ambijentu, opremljenom po modelu konfornog kafea na raspolaganju su 3 računara, internet, štampač, kopir, skener, fax. U IMAGING KLUBU kafa, čaj i mineralna voda su besplatni za članve UMI Srbije kao i koriščenje kafe kuhinje. Obezbedjen je besplatni parking.

Na računarima Kluba dostupno je: Pretraživanje preko 800 internacionalnih časopisa sa Sci liste in exstenso; Pretraživanje knjiga iz KOBSON i NBS baze; Starih i aktuelnih knjige iz svih oblasti imidžing dijagnostike – oko 1.000 pdf. izdanja; Spisak časopisa uključenih u doiSrbija; Članci naših autora u servisu Web of Science od 2000. godine; Kategorizacija domaćih časopisa; Doktorske disertacije medicinskih fakulteta univeziteta u Srbiji; Doktorske disertacije stranih autora; Citiranost autora; Elektronski časopisi; Programi za mlade istraživače.

Posetiocima kluba, članovima UMI Srbije, na usluzi su besplatno štampanje, fotokopiranje i skeniranje, a po minimalnim cenama i usluge prevodjenja (srpski-engleski-srpski), statistička evaluacija stučnih radova, priprema, štampanje i izdavanje knjiga, izrada postera i ppt prezentacija.

Svakog radnog dana, a uz najavu i tokom vikenda, posetiocima KLUBA omogućeno je detaljno upoznavanje sa procesom proizvodnje digitalnih rendgen aparata kao i individualna obuka u koriščenju akvizicionih radnih stanica i postprocesinga dijagnstičke slike kao i korišćenja PACS-a.

Radno vreme IMIDŽING KLUBA je radnim danima od 9 do 20 h a subotom i nedeljom od 9 do 15 h.